Efter ett uppehåll på flera månader så fick vi äntligen ses igen och på riktigt. Det var bara det goda omdömet om avhöll oss från att krama om varandra. Men glädjen över att träffas - om än med avstånd - gick inte att ta miste på. Trots kylan så lyste det om oss. Den 9:e mars var det alltså dags för årets första Rotarypromenad runt Ön för Malmö-Öresunds pigga och spänstiga Rotarymedlemmar; Kristina, Sylvia, Jette, Chris, Sture, Bengt, Torkil, Eva, och Sven Inge njöt av strålande solsken från en klarblå himmel med Köpenhamns siluett i bakgrunden. 
Promenaden gick sedvanligt runt ön under Chris sammanhållning av flocken.
Så mycket vi hade att prata om och det var befriande fritt från ”covid 19 - prat”. Tiden ville liksom inte räcka till för att prata och informera varandra om vad som är på gång inom Rotary Malmö Öresund. Vi pratade såväl om vårt projekt ”moment 22” som TRF och reflekterade över hur vi kan få fler att bidra. Ja, vi såg ju alla fram emot kvällens möte med Viveca Serder som är  otroligt engagerad i frågor som handlar om Rotarys humanitära verksamhet. 
Så summa summarum, det var en promenad med diskussioner kring hur vi kan göra skillnad. Helt i Rotarys anda! Vi fortsätter promenaderna och våra samtal varje tisdag kl 14.00 med samling framför Friskis och Svettis på Ön.
 
Nästa tisdag kl 14 är det åter samling vid Friskis & Svettis för dem som vill hänga med på en runda runt Ön. 
 
Välkomna
 
Sven Inge Ohlsson, Eva Albihn och Chris Neil
vid pennan