I fredags den 3 maj hade vi fest, då vi firade våra åtta år som Rotaryklubb tillsammans med den dansk-svenska swingartisten Mikael Neumann, som bjöd på en hel del danska pärlor blandat med egen musik, minnen och mycket humor. Vi fick till och med uppleva allsång, eller rättare sagt, vi fick lov att sjunga med i refrängen. Jag håller med en av våra rotarianer som sa " Mikael Neumann är som ett årgångsvin, han blir bara bättre med åren! Nu har han hittat sin personliga nisch!" Bättre betyg får man nog leta efter. Som tack fick Mirakel en korg med godsaker och ett tackintyg där en slant sätts in till End Polio Now i hans namn.
Hur som helst var stämningen på topp redan från början när alla kom och det bjöds på bubbel och danskt smørebrød med svenska och danska flaggor på. När sedan Sven-Inge drog igång allsången under tiden vi åt laxbuffén höjdes nivån ytterligare ett snäpp.

Innan det var dags för kaffe och alla bakverk som hade dukats fram, så var det då Mikael Neumanns tur. Vi fick verkligen en fin helkväll tillsammans som avslutades med lottdragning av alla fina vinster och där vår födelsedagsbarn Ulla kammade hem de flesta vinsterna. Det var hon verkligen värd med tanke på att det var ju faktiskt hennes födelsedag. Vi sjöng såklart för Ulla och hon blev naturligtvis glad för all uppvaktning.

När festen var slut och innan alla gick hem hjälptes vi åt att göra rent och snyggt i lokalen, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna vara där. Dagen efter kom även Eva och Jerry Albin för att hjälpa mig med det sista. Sedan tog vi en välförtjänt kopp kaffe på baksidan hemma hos mig i solskenet.

Vid Pennan
Kim Hall