Publicerad av Kim Hall den nov 27, 2019
Gert Tornberg har i många år jobbat på Svt som studioman. Han har även arrangerat Git Gay galan tio år på Nöjesteatern dit kända artister uppträdde. Vid varje tillfälle delades Git Gay-stipendiet ut till en ett par artister som uppträdde i Git Gays anda. Bland dessa kan nämnas Björn Skifs, Eva Rydberg, Marianne Mörck, Jan Malmsjö, Sanna Nielsen och René Miro och många fler. Nu kommer Gert Tornberg den 10 december, på Nobeldagen, till Rotary Malmö-Öresund för att berätta om sitt liv och mötet med allt från kåkfarare till president.
Gert Tornberg är fortfarande flitig arrangör. Han har bland annat fått Marianne Mörck och komikern Tomas Pettersson till Bellevue Park där han nu bor. 
Gert har under sin yrkeskarriär med film arbetat med Ernst Hugo Järegård när filmerna om "Skånska Mord" spelades in i Svt. Alla minns vi "Här är ditt liv" med Lasse Holmquist, och mycket mycket annat.
 
Det blir en helkväll med kända artister som Gert Tornberg mött i livet. Världskändisar som Sammy Davis till Malmös egen primadonna Git Gay, en mycket nära vän till Gert som många av oss minns som revyprimadonnan nummer ONO.