PHS
I samband med Distriktskonferensen lördagen den 20 april kunde vi stolt välkomna FEM nya medlemmar i Paul Harris Society i vårt distrikt. Det är extra glädjande att konstatera att tre av dem fem kommer från vår egen klubb. Nya medlemmar i Paul Harris Society från vår klubb är Eva Albihn, Irene Axelsson och Jette Rönne. Sedan tidigare är Ulf Bingsgård och Torkil Rönne medlemmar.
Alla medlemmar i Rotary eller Rotaract har möjlighet att bli medlem i Paul Harris Society. Innebörden av medlemskapet är att man lovar sig själv och The Rotary Foundation att årligen bidra med minst $ 1 000 US dollar till något av följande:
Annual Fund-SHARE
Annual Fund-World Fund
Annual Fund-Areas of focus
PolioPlus Fund
Disaster Response Fund
Disasters of Magnitude
Approved global grants
Som bidragsgivare bestämmer man själv vad man vill bidra till och hur stora inbetalningar och periodiciteten på inbetalningarna. Det handlar med andra ord om att man gör upp för sig själv och gör en plan för året till vad man vill bidra till. Lättast att hantera sina donationer är via https://my.rotary.org/en/donate
Stort TACK för engagemanget DG Annika, Elisabet, Eva, Irene och Jette!