Den tredje november kl 18 kommer distriktsguvernör Stefan Knutsson. Han träffar styrelsen redan kl 17 på Malmö Arena Hotell innan han träffar hela gruppen i Malmö-Öresund Rotaryklubb. Även om du inte är medlem...ännu, eller medlem i annan klubb, så är du hjärtligt välkommen att delta.
Guvernör Stefan Knutsson säger att det ska bli riktigt kul att besöka Malmö-Öresund Rotaryklubb och klubbstyrelsen. Under sitt föredrag kommer Stefan att prata om det han tycker är viktigt. Stefan kommer bland annat att avslöja varför han blev Rotarian.
– Jag delar med mig av mina tankar kring varför det är viktigt att vi hjälps åt att utveckla Rotary, säger Stefan Knutsson.
Med start under Torkils år har distriktet utvecklat hjälpmedel och verktyg för att verksamhetsutveckla Rotary och nu är det dags att börja använda dessa, menar Stefan Knutsson.
 
– Jag pratar lite om distriktsorganisationen om det finns tid för det och till sist men inte minst visar jag hur vi kan göra världen lite bättre. Och så hoppas jag att få feedback från er, direkt under mötet, när vi minglar eller i ett trevligt litet mail, säger Stefan Knutsson, Guvernör 2020-2021, Distrikt 2390