Nu är det tredje numret av Rotary Norden för 2024 ute.
Temat denna gång är alkohol – ett kontroversiellt ämne som kan väcka frågor om allt från folkhälsa till BNP. Rotary Norden närmar sig ämnet från fem olika synvinklar.
Läs även om Rotary-tidningarnas roll och AI, om Rotarymedlemskap utan klubb, om ett nytt Peace Center i Istanbull, om klubbesök i Indien, om distriktskartan i Sverige som ritas om och om att donationerna till Rotary Foundation har minskat under senare år. Och möt en glad donator. Med mera!

Klicka här för att läsa Rotary Norden nr 3/24 på svenska!

Du kan även läsa tidningen i Rotary Nordens app “Rotary Norden”, som finns att ladda ner gratis till din telefon från AppStore eller Google Play.
Vill du läsa tidningen på ett annat nordiskt språk än svenska, kan du göra det genom att klicka här.