jun
Malmö Arena, Percys hörna
Hyllie Boulevard
Malmö,  215 32

Välkomna till en lite högtidligare kväll den 29 juni då Marie Sterner tackar för sitt framgångsrika år och lämnar även över det värdefulla presidentskapet till Eva Albihn och önskar lycka till.

Vi är oerhört glada över att det blir en högtid med fysisk närvaro. Den äger rum på Malmö Arena, Percys hörna.

Förutom att överlämna presidentskapet med tal och allt som tillhör sker också utdelning av olika utmärkelser. Vi ser med spänning fram emot vem/vilka som får äran att ta emot en PHF. Och visst är det väl en alldeles härlig känsla att få resa sig upp tillsammans med klubbkamraterna är någon i klubben kallas fram för att ta emot en utmärkelse som just en PHF innebär!

Det sker också dragning på vårt lotteri denna dag. Vem blir lycklig vinnare av tavlan på fotot? En tavla som konstnären Mona Westerlund skänkt till vår klubb genom Solveig Anellis försorg. Tack Mona och Solveig!

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten med största noggranhet och respekt. Den fysiska närvaron är därför begränsad till 40 personer.

För att ge Malmö Arena hotell besked om hur många de ska servera mat och bubbel till måste anmälan till mötet ske senast den 24 juni. Detta är också den dag som betalningen måste vara klubben tillhanda. Du är således anmäld "på riktigt" när betalning skett.

Det sker genom Swish till 123 56 047 31. Märk betalningen "presidentskifte"

Varmt välkomna till Malmö Arena och en trevlig och högtidlig kväll tillsammans