maj
Malmö segelsällskaps lokaler
Limhamn,

Vårfesten 24 maj kl 18.00

Limhamns småbåtshamn, Malmö segelsällskaps lokaler, i samma hus som Kajuteriet. Kom med glatt humör så börjar vi med lite vin och mingel på terrassen om vädret tillåter. Levande musik Piano och Gitarr, Anders och Åke. Ta med era Rotary – sånghäften, så vi kan sjunga lite tillsammans. Vi serverar en kall grillbuffé med frukt, grönsaker och potatissallad. Vegansk/vegetariskt alternativ finns. Meddela vid anmälan! Vin/öl vatten och kaffe/te ingår. Alkoholfritt alt. finns. Vill du ha eget vin eller andra drycker exv. avec får du ta med det själv. Pris: 150:- Ja, det är jättebilligt! Swisha till klubbens konto 1235604731, skriv vårfest och ditt namn. Vi kommer att ha ett lotteri med 100 lotter á 20:-. Tag med några tjugor eller köp 6 för en hundring. Kontanter!

Endast för klubbens medlemmar.

Anmäl till Sven Inge Ohlsson snarast, senast söndag 15 maj, med mail till si.o@telia.com

tel. 0706300601

Välkomna!