Contact: Eva Albihn
Online Registration
15
jun
2021
Malmo-Öresund
Hyllie Kyrka
Gamlegårdsvägen 34
Hyllie,
Sweden

Äntligen ses vi igen på riktigt! 

Tisdagen den 15 juni ses vi fysiskt på Hyllie kyrka och inleder som "förr i tiden" med en lätt kvällsmåltid som Linda-Marie och Leif Isie ordnat till oss.

Vi kommer att få ta del av alla de olika delar i projektet som projektgruppen arbetat med sedan det startade och få höra om hur vi bidragit till att göra skillnad.

Inför detta klubbmöte behöver vi er anmälan igen så att mat och dryck kan planeras. Med tanke på rådande läge när det gäller risk för smittspridning är antalet deltagare begränsat till 25 personer, så det är först till kvarn...... som gäller.
Vi betalar naturligtvis som vanlig via swish 1235604731.Vi kommer - under förutsättning av att det inte regnar - att hålla till utomhus i största möjliga utsträckning. Så det är rätt kläder som gäller. Vi kanske får en varm försommarkväll men det kan också vara lite kyligt. Vi gör allt med gemensamma krafter för att följa reglerna och hålla avstånd. Tag gärna med munskydd. Oavsett om vi är vaccinerade eller haft covid så ska vi ändå vara försiktiga. 

Välkomna till en trevlig och intressant kväll med Leif och Linda-Marie som värdpar!