• Registration for this event is now closed.
maj
Malmö Arena Hotell

Varför ha den lilla unga mamman på fotot åtta barn?
Rotary International President 2021-2022 Shekar Mehta sade när han presenterade sitt program våren 2021 att Rotary skulle stötta flickorna. Inom vårt distrikt, 2390, gick uppdraget till Elisabet Jensen som genast konstaterade att just stödja flickorna är något vi måste göra gemnsamt, så en kommitte  bildades; distriktskomittén Empowering Girls vars ordförande är just Elisabet.

Hur ser det ut för flickor runt om i världen? Vilka förutsättningar har de och vad kan vi göra  för att bidra till att göra skillnad. Elisabet Jensen kommer under kvällen berätta om vad hon tycker är väsentigt och vill gärna ha några ord med på vägen från oss.

Elisabet har med sig lite förkläden och tygkassar med sig som hon har sytt. Hon säljer dessa och överskottet går helt och hållet till Empowering girls. Men vi har ju alltid med oss våra telefoner så att vi kan Swisha,eller hur?

Varmt välkomna till en kväll med ett oerhört viktigt budskap!