Contact: Kim Hall
Malmö Arena Hotel Hyllie
Hyllie Boulevard 12
Malmö,  21532

Läpp-käk-Gomspaltprojektet är ett samarbetsprojekt som har engagerat många i klubben, vänskapsklubbar i Malmö, Köpenhamn med flera och inte minst läkarteamet som tillsammans med ett gäng rotarianer nyligen reste ner till Vietnam för att besöka det sjukhus där operationerna genomförs. Med Rotarys hjälp har många barn och deras familjer som aldrig annars skulle kunna med egen kraft och ekonomi fått genomfört operationer i läpp, käk och gomspalt hos sina barn. Operationerna är viktiga för deras kostintag, förmåga att prata rent och inte minst bli en del av alla andra barn som är ute och leker eller går i skola. Denna kväll får vi höra hur resan till Vietnam och besöket på sjukhuset har varit av gänget som varit där.

Välkomna!